25 maj 2013

Skunk, sår & snutar

Helgen spenderas på Solsidan tillsammans med bästa vännerna som är hemma på besök från USA några dagar. Trots regnprognoser och nerpackade regnkläder och gummistövlar så skiner solen. Eller kanske tack vare :-)

Igår när vi kom insåg vi att något luktade skunk i kylskåpet. Kom fram till att det måste vara en vitlök, vilket i sig kändes lite konstigt, men acceptabelt. När vi sedan öppnade frysen för att inspektera vad vi skulle fylla på med insåg vi att skunkdoften inte kom från kylen... Eller inte enbart kylen.. Någon skulle vara smart när vi lämnade sist och stängde av all el.Men kyl & frys gick visst också på el... Så det var bara att tömma, sanera och handla nytt.. Roligare kan man ju ha...Nu blir det nudlar resten av månaden. Toppen som lchf, kan bli värsta bantningskuren ;-)



Efter morgonlunken tog vi båten in till Karlshamn för några ärenden. Lillbusen ramlade förra helgen och skrapade upp armen och det vill inte läka så bra så nu är det rena kaoset varje gång vi ska byta plåster och göra rent. Men nu har vi koll på var Apoteket ligger i Karlshamn också.


Mellan kebaben och Glassbåten sprang vi på Kling & Klang som var ute och spatserade. L fick 5 kr i böter för höga lyft! 

1 kommentar:

Nockinocki sa...

Ska försöka köpa biljett till sommarens Pippi :) Först blir de Robin Stjernberg 14/6 :)